Mijn Gastenboek

Wanneer jullie zin en interesse hebben kunnen jullie mij en de andere lezers schrijven en jullie ervaringen met ons delen. Voor nieuwe ideeën en suggesties ben ik dankbaar. Het kan soms even duren tot jullie berichten gepubliceerd worden dit om misbruik te voorkomen, berichten zijn eerst zichtbaar nadat ik deze heb vrijgegeven.

Ik verheug me al op jullie verhalen en ervaringen.

Ps. wanneer jullie mij een gastenboekbericht of privébericht sturen let er a.u.b op dat het e-mailadres welke jullie ingeven goed is geschreven, het komt namelijk steeds vaker voor dat ik e-mails die ik terug schrijf terugkrijg omdat het opgegeven e-mailadres niet juist is.

351 Berichten in Mijn Gastenboek

Hi Eva, Kun je mij een tip voor een goed kookboek geven? Ik wil me in de toekomst gezonder en evenwichtiger voeden. Groetjes Veroniek

Hoi, bij mij begint het ook langzaam met de rimpels. Heb je een tip voor mij? Heb er zeker wat voor over om mijn mooie huid te behouden!!! Heel veel groetjes van Anouk

Ik hou me al een tijdje bezig met het thema anti-aging en ik moet je een compliment maken: eindelijk een website die door “een van ons” en niet door de farmaceutische lobby geschreven is geworden. Dank je wel voor de tijd die je hierin gestoken hebt en de goede informatie. Ga zo door! Groetjes uit het noorden van het land.

Hoi Eva, Ik vind je homepage en alle info super!! Ik ben op je site terechtgekomen, toen ik naar info over rimpelcrèmes aan het zoeken was. Denk je dat aminozuren ook bij mij helpen, mijn huidproblemen onder controle te krijgen? Ik denk dat ik het gewoon ga proberen. Dank je voor het maken van deze site!

Hallo Eva,
Mijn vrouw is binnenkort jarig en ik zou haar graag met een uitzonderlijke rimpelcrème willen verrassen, niet deze geprefabriceerde producten van Douglas. Of denk je dat ik haar beter aminozuren cadeau kan geven. En zo ja welke? Hopend op een antwoord.

Hoi, Enige tijd geleden heb ik mijn voeding aangepast, (minder vet, meer fruit, kleinere porties) en begonnen met sporten. Ik ben blij dat ik mij dagelijks buiten bewegen en het lopen is bijna een “verslaving” voor mij geworden. Ik rook niet drink bijna geen alcohol. Tweemaal in de week doe ik aan yoga. Mijn huid ziet er nog altijd uit als een dertigjarige. Ik geloof dat iedereen dit kan bereiken wanneer je er iets aan doet. Liefs Annelies

Hallo Eva, dank je voor het maken van deze website, zou je mij kunnen schrijven wat je genomen hebt en waar je dit kan krijgen?

Hallo Eva, ik heb mezelf in jou bericht herkend. Ook ik had nooit problemen met de huid en cellulitis was een vreemd woord voor mij. Ondertussen is het leven ook aan mij niet spoorloos voorbij gegaan. Waar kan ik deze aminozuren krijgen. Ik wil dit graag uitproberen. Groet Dorothe

Super website! Dank je voor alle info en suggesties.

Ik zeg alleen: drinken, drinken en nogmaals drinken. Natuurlijk water en geen wijn. En niet minder als 2 liter per dag. Dat houdt de huid jong en soepel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *