Mijn Gastenboek

Wanneer jullie zin en interesse hebben kunnen jullie mij en de andere lezers schrijven en jullie ervaringen met ons delen. Voor nieuwe ideeën en suggesties ben ik dankbaar. Het kan soms even duren tot jullie berichten gepubliceerd worden dit om misbruik te voorkomen, berichten zijn eerst zichtbaar nadat ik deze heb vrijgegeven.

Ik verheug me al op jullie verhalen en ervaringen.

Ps. wanneer jullie mij een gastenboekbericht of privébericht sturen let er a.u.b op dat het e-mailadres welke jullie ingeven goed is geschreven, het komt namelijk steeds vaker voor dat ik e-mails die ik terug schrijf terugkrijg omdat het opgegeven e-mailadres niet juist is.

351 Berichten in mijn gastenboek

Veroniek schreef

Hi Eva, Kun je mij een tip voor een goed kookboek geven? Ik wil me in de toekomst gezonder en evenwichtiger voeden. Groetjes Veroniek

Anoukje schreef

Hoi, bij mij begint het ook langzaam met de rimpels. Heb je een tip voor mij? Heb er zeker wat voor over om mijn mooie huid te behouden!!! Heel veel groetjes van Anouk

Sandy70 schreef

Ik hou me al een tijdje bezig met het thema anti-aging en ik moet je een compliment maken: eindelijk een website die door “een van ons” en niet door de farmaceutische lobby geschreven is geworden. Dank je wel voor de tijd die je hierin gestoken hebt en de goede informatie. Ga zo door! Groetjes uit het noorden van het land.

Suleika schreef

Hoi Eva, Ik vind je homepage en alle info super!! Ik ben op je site terechtgekomen, toen ik naar info over rimpelcrèmes aan het zoeken was. Denk je dat aminozuren ook bij mij helpen, mijn huidproblemen onder controle te krijgen? Ik denk dat ik het gewoon ga proberen. Dank je voor het maken van deze site!

Johan57 schreef

Hallo Eva,
Mijn vrouw is binnenkort jarig en ik zou haar graag met een uitzonderlijke rimpelcrème willen verrassen, niet deze geprefabriceerde producten van Douglas. Of denk je dat ik haar beter aminozuren cadeau kan geven. En zo ja welke? Hopend op een antwoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven